hyllest. til leserne!


Fine fine dere som bor i Annas verden.
Ut i fra hva dere har hvisket til meg i vår og sommer
har vi blitt litt bedre kjent.

Jeg vet så mange fine ting om dere alle.
Bare se:Karina synes alt går mykje raskare med eit papirfly, fordi det flyr inn i draumane.
Det er kjærleik, i grunn, tenker Karina.Fotograf Ida Linge har sett gamle skatter på Fretex og mange smil.Dani is so pretty!Nora vil drømme seg litt bort og leke at hun er på oppdagelsesferd.Karina har tusla mange timar rundt på Ark, stått med hovudet på skakke i alle hyllene og reolane
og latt det kribla i magen når ho har funne ein skatt.Elisabeth er en fin, så fin så fin, epleblome.terese blå har en frimerkesamling med fire frimerker og deerhunter i ørene. It never stops.samantha89 er like søt som et kakefat med cupcake inni.Krøll har et hjerte som tar til å synge.Hanna Louise er morijenta, som ligger i skogen og skriver noveller hele dagen.Maja har inga ord når våren kjem. Berre lukt. Du veit den intense vårlukta? Utan at det eigentleg luktar noko..Hanna Louise er en fugl, som alltid ser etter hvitveis. Det eneste som opptar Oda på en søndag er knekkebrød med brunost og svart kaffe. Hannah Susannah vil.Emma really do love balloons!Ida Skaare er seinsumar. Det er så fortryllande yndig å være akkurat det, synes Ida.
marita synger om high hopes.Martotopia skriv til to av brevvennane sine i kveld, og sender et norsk syttitalsvekeblad med posten.Marita skrive eit brev på ein serviett fra England - til ho med dei nydelege blonde krøllene:)


(Photos are linked to their source)

Én kommentar

samantha a

10.sep.2010 kl.23:12

<3

Skriv en ny kommentar

hits